Βάλτε τέλος τώρα στους προβληματισμούς, την αγωνία, τις αμφιβολίες και το άγχος για το αβέβαιο επαγγελματικό μέλλον!

Όταν οι πιέσεις είναι πολλές και η ανησυχία για το μέλλον αποτελούν τη Νο1 προτεραιότητα, το πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού e-mellon™ της ISON είναι η σωστή απάντηση.


ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ONLINE!


Από το 1991 μέχρι σήμερα έχουμε βοηθήσει καθοριστικά χιλιάδες οικογένειες να βρουν τον άριστο εκπαιδευτικό και επαγγελματικό δρόμο για τον κάθε νέο και νέα

Το Πρόγραμμα e-mellon™ σας βγάζει από το αδιέξοδο και σας χαρίζει την βεβαιότητα ότι βοηθάτε ουσιαστικά, προσφέροντας στο παιδί σας τη σιγουριά και την ασφάλεια που έχει ανάγκη, ώστε να προχωρήσει στο δρόμο των σπουδών του με αυτοπεποίθηση.

Με τις υπηρεσίες Επαγγελματικού Προσανατολισμού της ISON, το παιδί θα εξοπλιστεί με τα εφόδια για να παίρνει τις σωστές αποφάσεις και τώρα και στο μέλλον, μέσα στο αβέβαιο εργασιακό τοπίο του αύριο.

Το Πρόγραμμα είναι ατομικό και, αν ο νέος είναι ανήλικος, οι γονείς συμμετέχουν και παίρνουν ενεργό μέρος στην τελική συζήτηση με τον εξειδικευμένο επιστημονικό Σύμβουλο Σταδιοδρομίας.

Στο τέλος του Προγράμματος παραδίδεται Αναλυτική Έκθεση Αποτελεσμάτων με όλα τα συμπεράσματα για τα χαρακτηριστικά του παιδιού και τις προτάσεις για σπουδές και επαγγέλματα.

Το Πρόγραμμα διεξάγεται μέσω διαδικτύου σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και ολοκληρώνεται σε 2-4 συναντήσεις, ανάλογα με το χρόνο που μπορεί να διαθέσει ο ενδιαφερόμενος κάθε φορά.

Παρακάτω περιγράφουμε τα βήματα και τη διαδικασία του επαγγελματικού προσανατολισμού της ISON Psychometrica

Αρχικά

1η συνέντευξη με την εκπαιδευμένη σύμβουλο,


Συμπλήρωση εισαγωγικών εγγράφων: στοιχεία εξεταζόμενου, ερωτηματολόγιο
επαγγελματικών αξιών, αυτοπεριγραφή,
Συμπλήρωση τεστ Προσωπικότητας

Αρχικά
Μετά

Συμπλήρωση τεστ

Συμπλήρωση τεστ Ικανοτήτων
(10 μικρά χρονομετριμένα τεστ)
Συμπλήρωση τεστ Ενδιαφερόντων (online)

Μετά
Τέλος

2η συνάντηση με τη σύμβουλο

Παράδοση κι επεξήγηση αποτελεσμάτων

Τέλος

Τι είπαν για εμάς και το πρόγραμμα του e-mellon!

Επιτυχία έχουμε στις σπουδές και την εργασία μας μόνο αν αυτό που κάνουμε μας ταιριάζει, το αγαπάμε και μπορούμε εύκολα να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις του.

Στο Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού της ISON το παιδί κερδίζει σιγουριά για το μέλλον του και εσείς τη βεβαιότητα ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο, ξεκινώντας μια πορεία θα το οδηγήσει στην επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.

Τηλεφωνήστε στο ☎ 2106420001 ή στείλτε email στο 📩 office@ison.gr.