Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet Explorer 6.

H έκδοση 6.0 του Internet Explorer, που χρησιμοποιείτε, είναι ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα και κενά ασφαλείας και δεν υποστηρίζεται πλεόν απο τα σύγχρονα websites.

Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την έκδοση του Internet Explorer σε 8.0 ή να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο εναλλακτικό browser:

Ψυχομετρικά Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Τεστ Επιλογής, Αξιολόγησης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού

Ψυχομετρικά Τεστ Κλινικής Αξιολόγησης

Δεοντολογία στη Χρήση Ψυχομετρικών Εργαλείων

Τεστ

Η ISON Psychometrica είναι ο μόνος ελληνικός φορέας που διαθέτει αυτοτελώς τεχνογνωσία και δυνατότητα παραγωγής και στάθμισης ψυχομετρικών τεστ σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές.

Η τεχνογνωσία της αυτή, έχει κάνει δυνατή την αποκλειστική συνεργασία για την ελληνική έκδοση των τεστ που βρίσκονται στην κορυφή της παγκόσμιας αναγνώρισης με τα διεθνώς αναγνωρισμένα ιδρύματα, όπως τα Πανεπιστήμια της Μιννεσότα και του Harvard, καθώς και με διεθνείς Οίκους, όπως το Performance Assessment Network (PAN).

Καθένα από τα τεστ που διαθέτουμε είναι μια αυστηρά δομημένη, συστηματική και σταθμισμένη διαδικασία για την ασφαλή και ακριβή πρόβλεψη συγκεκριμένων νοητικών χαρακτηριστικών των εξεταζομένων.

  • Τεστ Προσωπικότητας, που αφορούν στην αξιολόγηση του τρόπου που σκέπτεται και αντιδρά το άτομο στις διάφορες καταστάσεις.
  • Τεστ Ικανοτήτων, που αφορούν στη φυσική ευκολία των ανθρώπων να κάνουν ορισμένα πράγματα.
  • Τεστ Δεξιοτήτων, που αφορούν στις ικανότητες που έχουν καλλιεργήσει σε κάποιες δραστηριότητες.
  • Τεστ Αξιών, που αφορούν στα εσωτερικά και εξωτερικά κίνητρα της συμπεριφοράς των ανθρώπων.
  • Τεστ Ενδιαφερόντων, που αφορούν στα πεδία εκείνα που είναι περισσότερο ελκυστικά για κάθε άνθρωπο.
  • Τεστ Ψυχοπαθολογίας (κλινικά εργαλεία): που αφορούν στη διερεύνηση πιθανής παθολογίας της προσωπικότητας και χρησιμοποιούνται στην επιλογή για ευαίσθητες θέσεις εργασίας (ένοπλοι, χειριστές μέσων μαζικής μεταφοράς κλπ).

Διατίθενται επίσης Τεστ Ευφυϊας, που χρησιμοποιούνται από τη MENSA.

Για προγράμματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού παρέχεται μια ολοκληρωμένη συστοιχία για χορήγηση με χαρτί και μολύβι, καθώς και η συστοιχία e-mellon που χορηγείται από το ιντερνετ.

Σε αποκλειστική συνεργασία με το European Association for Management (CECIOS) προσφέρεται εργαλείο αξιολόγησης 360°.

Επιπλέον, σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο οργανισμό ανθρώπινου δυναμικού, το Society for Human Resource Management (SHRM), προσφέρονται περισσότερα από 420 τεστ 50 κορυφαίων οίκων της Ευρώπης και των ΗΠΑ, για χορηγήσεις στην αγγλική γλώσσα από το ίντερνετ.

 

Κάντε ένα ΔΩΡΕΑΝ τεστ online ΤΩΡΑ

 

  

 

Πείτε μας τι σας ενδιαφέρει
Επικοινωνήστε μαζί μας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας
Παρακαλώ γράψτε το email
Γράψτε το μήνυμά σας