Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet Explorer 6.

H έκδοση 6.0 του Internet Explorer, που χρησιμοποιείτε, είναι ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα και κενά ασφαλείας και δεν υποστηρίζεται πλεόν απο τα σύγχρονα websites.

Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την έκδοση του Internet Explorer σε 8.0 ή να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο εναλλακτικό browser:

Επαγγελματικός Προσανατολισμός

 

Επαγγελματικός Προσανατολισμός για Eφήβους

Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας για Ενήλικες

 

 

Το κλασικό Oλοκληρωμένο Πρόγραμμα

 

 

 

 

Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας για Ενήλικες

 

e-mellon: Προσανατολισμός On line

Υπηρεσίες για Συμβούλους 


 

Περιγραφή των τεστ & Δείγματα εκθέσεων

 


 

Εκπαίδευση Επαγγελματικού Προσανατολισμού

 

 
 
 Το Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού™ (ΚΕΠ™) από το 1991 παρέχει υπηρεσίες εξατομικευμένου Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε ιδιώτες και ένα πλήθος φορέων, που περιλαμβάνουν:
 • Σχολεία & Φροντιστήρια (Γερμανική Σχολή Αθηνών, Εκπαιδευτήρια Γείτονα, Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, Εκπαιδευτήρια Πλάτων, Διαπολιτισμικό Λύκειο Βαρυμπόμπης, Πουκαμισάς, Άνοδος, Δομή-Δίκτυο, Συνεκπαίδευση, Θεσμός, Προπύλαια, Αρχέτυπο, Πυρσός, Νόηση κτλ)       
 • Δημόσιους και Ιδιωτικούς φορείς (Τράπεζα Ελλάδος, Εθνικό Τυπογραφείο, Vodafone, Unilever, S&B, Δήμος Βόλου, Δήμος Βριλησσίων, Δήμος Μελισσίων, Περιφέρεια Αττικής κτλ)     
 • Πανεπιστήμια και Κολέγια (ΑΠΘ, Δημοκρίτειο, ΕΚΠΑ, Οικονομικό, Πάντειο, Πειραιώς, Anatolia, Deree, Frederick, Mediterranean, New York College κτλ)

Το ΚΕΠ™ διοργανώνει συστηματικά εκπαιδευτικά σεμινάρια και εργαστήρια με αντικείμενο τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και τη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας, στα οποία έχουν μετεκπαιδευτεί πάνω από 800 Σύμβουλοι, απόφοιτοι ΑΕΙ.

Το ΚΕΠ™ είναι μια δραστηριότητα της ISON Psychometrica.

H ISON είναι μέλος του Διεθνούς Συνδέσμου για τον Εκπαιδευτικό και Επαγγελματικό Προσανατολισμό (AIOSP), εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Φορέων Σταδιοδρομίας (CFI) και ο Διευθυντής της είναι μέλος του ΔΣ του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό (EACG).  Η ISON κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα έκδοσης και διάθεσης στην Ελληνική γλώσσα για ψυχομετρικές δοκιμασίες του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και του Πανεπιστημίου της Μιννεσότα

Στο ενεργητικό της καταγράφονται πολλές πρωτοποριακές δραστηριότητες στο χώρο της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού:

 • Το 1996 εγκαινίασε τη χρήση ψυχομετρικών εργαλείων για Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας, σε όλα τα προγράμματα συνεχιζόμενης κατάρτισης που υλοποιούσε το Υπουργείο Παιδείας (ΓΓΛΕ) σε όλη την Ελλάδα.
 • Το 1997 επελέγη ως Έλληνας εταίρος της OIPartners, της τότε μεγαλύτερης κοινοπραξίας Συμβούλων Σταδιοδρομίας στον κόσμο.
 • Το 1998 συγκάλεσε στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό συνέδριο των φορέων Συμβούλων Σταδιοδρομίας, όπου λάνσαρε για πρώτη φορά στη χώρα μας τις Υπηρεσίες Επαγγελματικής Μετάβασης (Outplacement) παρουσία του τότε προέδρου της ΓΣΕΕ, του τότε προέδρου του ΕΒΕΑ και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας.
 • Το 1999 συνέγραψε για το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο τον πρώτο Οδηγό Επαγγελμάτων με 400 επαγγελματικές μονογραφίες.
 • Το 2000 συνέθεσε τις πρώτες μονογραφίες επαγγελμάτων για τον ΟΑΕΔ.
 • Το 2001 ανέλαβε την εθνική αξιολόγηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος Leonardo da Vinci για τη σύνδεση κατάρτισης-απασχόλησης.
 • Το 2002 ανέλαβε το πρόγραμμα PHOENIX Εκπαίδευσης Διαπολιτισμικών Συμβούλων με εκπαιδευτές από την Ιταλία και την Ολλανδία.
 • Το 2003 παρείχε εξατομικευμένες υπηρεσίες σε όλους τους μαθητές των πολυπολιτισμικών σχολείων της Αθήνας.
 • Το 2004 αξιολογεί τη δραστηριότητα του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιά και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, ενώ εγκαινιάζει συνεργασία με τα Γραφεία Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και των ΤΕΙ Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Φλώρινας.
 • Το 2005 ολοκληρώνει τη συγγραφή των πρώτων μονογραφιών επαγγελμάτων για το Εθνικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού.
 • Την περίοδο 2006-2008 στελέχη της συμμετέχουν στην εκπόνηση των μελετών που πραγματοποιήθηκαν από το Ινστιτούτο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας για τη χάραξη της πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.
 • Από το 2007 ως σήμερα (2017) συμμετέχει σε μια σειρά από Ευρωπαϊκά προγράμματα με αντικείμενο την καταπολέμηση της ανεργίας και την ανάπτυξη Συμβούλων Σταδιοδρομίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ISON έχει επίσης συνεργασίες με το Society for Human Resource Management (SHRM) και το European Association of Management.

 

Για πληροφορίες και ραντεβού παρακαλούμε τηλεφωνήστε στα 210 6464711, 210 6420001

Πύργος Απόλλων, Λ. Ριανκούρ 64, Μετρό Πανόρμου, Αθήνα 11523

Πείτε μας τι σας ενδιαφέρει
Επικοινωνήστε μαζί μας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας
Παρακαλώ γράψτε το email
Γράψτε το μήνυμά σας