Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Internet Explorer 6.

H έκδοση 6.0 του Internet Explorer, που χρησιμοποιείτε, είναι ένα πρόγραμμα με πολλά προβλήματα και κενά ασφαλείας και δεν υποστηρίζεται πλεόν απο τα σύγχρονα websites.

Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε την έκδοση του Internet Explorer σε 8.0 ή να χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο εναλλακτικό browser:

Τεστ Ικανοτήτων

Τεστ Ικανοτήτων CAB® - Classic Ability Battery®

Τα CAB® αποτελούν μια συστοιχία από 10 τεστ, τα οποία εξετάζουν όλες τις βασικές ικανότητες οι οποίες καθορίζουν την ευχέρεια που έχει κάποιος στην εκμάθηση ή στην εκτέλεση συγκεκριμένων εργασιών. Χρησιμοποιούνται εκτεταμένα για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αποκτήσουν μεγαλύτερη κατανόηση των δυνατοτήτων τους προκειμένου να αυξήσουν την αυτογνωσία τους, να διευκολυνθούν στο σχεδιασμό της καριέρας τους και στη λήψη σχετικών αποφάσεων.


Το κάθε τεστ από τη συστοιχία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή συνδυαστικά με κάποια από τα υπόλοιπα τεστ ικανοτήτων. Οι μετρήσεις των ικανοτήτων συνεισφέρουν σημαντικά τόσο στο χώρο του επαγγελματικού προσανατολισμού όσο και στο χώρο της ανάπτυξης και της οργάνωσης του ανθρώπινου δυναμικού γενικότερα.

Σχετικά με τις ικανότητες που απαιτεί κάθε ειδικότητα, εκείνο που θα πρέπει να τονισθεί είναι ότι οι περισσότερες προϋποθέτουν ένα συνδυασμό ικανοτήτων και όχι αποκλειστικά μια και μόνη ικανότητα.Στα τεστ Ικανοτήτων εξετάζονται ξεχωριστά οι εξής ικανότητες:

  1. Χρήση Αριθμών
  2. Ικανότητα Αντίληψης Χώρου
  3. Παρατηρητικότητα και Ευχέρεια Αναγνώρισης Αντικειμένων
  4. Ικανότητα Έκφρασης
  5. Ικανότητα Απομνημόνευσης με Μηχανικό Τρόπο
  6. Ικανότητα Απομνημόνευσης με Χρήση Συνειρμών
  7. Ταχύτητα και Ακρίβεια Αντίληψης
  8. Μηχανικές Αρχές
  9. Ορθογραφικός έλεγχος
  10. Αφαιρετική Ικανότητα – Λογική Σκέψη

Διάρκεια συμπλήρωσης: 1 ώρα 20 λεπτά

Η συστοιχία αυτή χορηγείται με χρονομέτρηση online. Τα τεστ διορθώνονται ηλεκτρονικά και ειδικό λογισμικό στον υπολογιστή παράγει το διάγραμμα και την έκθεση αποτελεσμάτων.

Προσφέρεται και υπηρεσία επεξεργασίας αποτελεσμάτων.

0
0
0
s2sdefault